PEELINGY

O tělovém peelingu

Hlavním účelem tělového peelingu je odstranění, „odloupnutí“ veškerých odumřelých kožních buněk. Kůže se neustále obnovuje, nejsvrchnější vrstva buněk se odděluje v průběhu až třiceti dnů, v závislosti na věku, typu pleti, zdravotním stavu, a dokonce i ročním období.

Staré kožní buňky neodrážejí světlo a dodávají pleti matný, mdlý vzhled. Po odstranění odumřelých buněk (exfoliaci) pleť získá svěžejší vzhled a více odráží světlo.

Po použití tělového peelingu můžete vnímat nádherně tonizovanou a hebkou pokožku, celkový pocit tělesné a duševní pohody navodíme pomocí vhodně zvolených EO.

Naše 100 % přírodní tělové peelingy se vzácnými EO

Jedná se o luxusní tělové peelingy pro opečování těla i ducha se vzácnými éterickými oleji z prvotřídních zdrojů, které charakterizuje silné spojení s přírodou a ochrana životního prostředí.

Prioritou je zajistit udržitelnost přírodních zdrojů prostřednictvím pěstování a nákupu léčivých rostlin v té nejvyšší kvalitě. Je samozřejmé, že žádný z výrobků není testován na zvířatech. Všechny použité suroviny jsou 100% přírodní, nejsou použité nebezpečné a biologicky nerozložitelné suroviny, konzervanty, parabeny, syntetické vůně, nanočástice, silikony, glykoly, PEG deriváty apod.

Použití tělových peelingů

Peeling nanášejte na navlhčenou pokožku, ať už ve sprše, při koupeli ve vaně nebo v sauně. Krouživými pohyby vmasírujte do pokožky (vyhněte se intimním partiím a obličeji) a nechte působit cca 5 minut nebo dokud se peeling nerozpustí. Poté jej smyjte a vaše pokožka zůstane dokonale jemná a hebká na dotek.

Použití tělových peelingů v sauně

Při vstupu do sauny dbáme na podložení celého těla prostěradlem, aby nedošlo ke znečištění lavečky.

Na vlhkou pokožku, která již je prohřátá naneseme krouživými pohyby jemnou vrstvu peelingu. Vyhýbáme se obličeji a citlivým partiím.

Nanášíme postupně od středu těla k periferiím a uvolňujeme tak napětí a jemným způsobem napomáháme detoxikaci.

Necháme několik minut působit v sauně, aby se vonné silice příjemně rozvoněly a aromaterapeuticky působily na tělo, mysl i duši.

Po skončení saunového ceremoniálu omyjeme ve sprše vodou a osušíme jemně ručníkem. Pokožka je poté krásně hydratovaná a vláčná. Není třeba používat tělový olej.

 

 

035A6221

Zpět do obchodu